Lifestyle® 535 serie III underhållningssystem

Försäljning från 2014 – 2015

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Det går inte att ansluta med Bluetooth®

Om du inte kan para ihop Bose-högtalaren eller hörlurarna med en Bluetooth-enhet, t.ex. en smarttelefon, surfplatta, bärbar dator eller TV, här är några saker att prova.

Kontrollera om den trådlösa SoundTouch-adaptern som är ansluten till systemet har Bluetooth®-funktioner.

För att du ska kunna använda Bluetooth med ditt system måste SoundTouch Wireless Adapter II vara ansluten. Den första serien av SoundTouch Wireless Adapter har inte Bluetooth-funktioner. SoundTouch trådlös adapter II med Bluetooth har SM2 fäst på modellnumret som visas längst upp till höger på etiketten på adapterns undersida.

Starta om Bluetooth®-enheten.

Elektronik, som mobiltelefoner, surfplattor eller datorer , kan behöva återställas ibland för att korrigera mindre problem. Detta görs vanligtvis genom att stänga av enheten och sedan slå på den igen.

Välj vad du försöker ansluta:

Smartphone eller surfplatta

Dator

Tv