Bose Home Speaker 300

Försäljning från 2019 – 2022

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ställa in och använda förinställningar

Få hjälp med att lagra och ändra förinställningar med appen eller med knapparna på systemet.

Några saker att veta om förinställningar:

• Förinställningar lagras på enskilda produkter. Om du har flera produkter kan var och en ha unika förinställningar
  • Om du ber en röstassistent att spela upp en musiktjänst kan den tjänsten inte ställas in som en förinställning eftersom den nås via röstassistenten. Lägg istället till tjänsten i Bose Music-appen (om den är tillgänglig), så kan du lagra tjänsten som en förinställning
  • Om en produkt delas med flera Bose Music-konton kan användare med delat konto ändra produktens förinställningar
  • Om en delad användare förinställmer en musiktjänst med sin betalda prenumeration kan andra användare som inte har den betalda prenumerationen få åtkomst till förinställningen. Om användaren med prenumerationen tar bort produkten från Bose Music-kontot har delade användare dock inte längre åtkomst till den förinställningen

Hur vill du lagra förinställningen?

Använda knapparna på produkten

Använda Bose-appen