SoundSport® in-ear-hörlurar – Samsung Galaxy®-modeller

Försäljning från 2015 – 2015

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Knapparna på produkten fungerar inte eller fungerar ibland

Om du trycker på knapparna på produkten men de inte svarar eller inte styr produkten som förväntat kan du försöka med följande:

Starta om den anslutna enheten.

Elektronik kan behöva återställas från tid till annan – ungefär som att starta om en dator. Stäng av enheten och slå sedan på den igen och försök igen.

Ta bort produkten från Bluetooth®-enhetens minne och försök igen.

I Bluetooth-inställningarna för Bluetooth-enheten letar du upp listan med tidigare anslutna produkter. Ta bort produkten från listan och återanslut den sedan till enheten. Mer information finns i ansluta en Bluetooth®-enhet.

Koppla förbi eventuella adaptrar eller förlängningskablar om de är anslutna.

Om produkten ansluts till enheten med en förlängningskabel eller adapter kopplar du bort förlängningskabeln eller adaptern för att avgöra om problemet är relaterat till den.

Ta bort den anslutna enheten från alla höljen eller skyddshöljen.

En väska eller ett fodral kan hindra ljudkabeln från att placeras korrekt i hörlursuttaget. Om du använder ett fall tar du bort det och försöker igen.

Kontrollera att hörlursuttaget är rent och fritt från skräp.

Använd en ficklampa eller annan lätt surc et ochell om något ludd eller skräp har kommit in i hörlursuttaget på enheten, vilket kan störa anslutningen.

Försök ansluta en annan ljudenhet.

Anslut om möjligt anothe raudi odevic eusing the sam ekables och Connection för att avgöra om problemet är relaterat till den första enheten eller dess inställningar.

Det finns inte stöd för alla funktioner i alla program.

Knapparna Volym och svar/slut har utformats särskilt för att fungera med iPhone och Apples kärnprogram. Program från tredje part och produkter från andra tillverkare än Apple har kanske ingen eller begränsad funktionalitet.

Kontrollera om den mobila enheten kör Android 8 eller senare

Android 8 och senare har tagit bort funktionen att hålla intryckt för att spola framåt eller bakåt genom spår. Hoppa framåt och bakåt ska fortfarande fungera, men det går inte längre att skanna genom spår.

Kontrollera att knapparna på produkten inte har fastnat.

När du trycker på en knapp på produkten ska du känna att den är nedtryckt. När du släpper knappen ska den snäppa tillbaka till sin ursprungliga position. Om den inte gör det kan den ha fastnat. Kontrollera om det finns skräp runt knappen.

Din produkt kan behöva service.

Om de angivna stegen inte löser problemet kan produkten behöva service. Följ länken nedan för mer information om hur du utför service på produkten. Beroende på produkt och region får du ett kontaktnummer eller möjlighet att konfigurera tjänsten online.