CineMate® 120 högtalarsystem för hemmabio

Försäljning från 2014 – 2015

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Det går inte att styra en annan enhet med Bose-fjärrkontrollen

Du kan programmera din universalfjärrkontroll från Bose för att styra en enhet från ett annat märke som är anslutet till ditt system, till exempel en TV, en kabelbox eller en Blu-ray-spelare. Om du inte kan hitta en kod för att styra eller styra en enhet helt kan du prova följande:

Kontrollera att Bose-systemets fjärrkontroll kan styra Bose-systemet.

Om fjärrkontrollen inte styr ditt system, se Fjärrstyrning är intermittent eller kontrollerar inte Bose-produkten.

Kontrollera att rätt källa har valts.

Vissa funktioner på Bose-fjärrkontrollen ändras om källan ändras. Tryck på knappen för önskad källa på fjärrkontrollen för att vara säker på att den är i rätt läge.

Prova fjärrkontrollen som medföljde enheten som du försöker styra.

Kontrollera om enhetens ursprungliga fjärrkontroll kan styra den. Om den inte kan det kan det vara problem med enheten.

Om den enhet du vill styra är ansluten med HDMI-kablar, här är några förslag:

Prova följande:

Återställ kontrollkonsolen.

Återställning tillämpas för att åtgärda tillfälliga problem. Det är inte något som bör göras flera gånger. Mer information finns i återställa produkten.

Återställ den anslutna ljud- eller videoenheten.

Elektronik kan behöva återställas då och då – ungefär som att starta om en dator. Koppla bort strömmen från enheten i 30 sekunder och vänta sedan tills den startar.

Programmera om fjärrkontrollen.

Mer information finns i Programmera fjärrkontrollen.

Återställ fjärrkontrollen till standardläget.

Du kan rensa koderna i fjärrkontrollen och återställa dem till det skick de är ute efter. Detta kan vara till hjälp om ett fel uppstod med fjärrkontrollen. Försök att programmera fjärrkontrollen igen när du har rensat den. Mer information finns i Rensa enheter som har programmerats i fjärrkontrollen och Programmera fjärrkontrollen.

Kontrollera om enheten du försöker styra accepterar IR-kommandon.

Ditt Bos esystem styr enheter via IR (infraröd). Om enheten inte kan ta emot IR-kommandon kan Bose-systemet inte styra det. Även om hemmabioenheter vanligen styrs av IR finns det ett antal enheter som  är kontrollerade av RF (radiofrekvens) eller Bluetooth®. Dessutom har vissa enheter fjärrkontrollalternativ på menyn enhet där du kan välja hur du vill styra enheten (dvs. Via IR eller RF). Kontrollera om enheten du vill styra accepterar IRS-kommandon eller har relaterade menyinställningar.

Tips: Hitta den eremote som medföljde enheten. Jag fThere är en genomskinlig plastbit i den övre änden av fjärrkontrollen, det använder sannolikt IR. Om du däremot täcker den delen med handen och fjärrkontrollen fortfarande styr enheten kan den vara i RF- eller Bluetooth-läge.

Programmera fjärrkontrollen för att styra enheten med IR.

Om en enhet inte stöder HDMI-CEC programmerar du fjärrkontrollen för att styra den. Om en kod har programmerats för att styra en enhet åsidosätter den alla CEC-funktioner för den enheten. Mer information finns i Programmera fjärrkontrollen.

Vissa enheters funktioner kan endast styras av enhetens fjärrkontroll.

Universalfjärrkontroller, som din Bose-fjärrkontroll, kan styra alla eller bara vissa funktioner hos de ondskefulla enheter som de kan programmeras för.  Vissa enhetsfunktioner kan bara nås med fjärrkontrollen som medföljde enheten.

Kontrollkonsolen kan behöva service.

Om de angivna stegen inte löser problemet kan det hända att kontrollkonsolen behöver service. Följ länken nedan för mer information om hur du utför service på kontrollkonsolen. Beroende på produkt och region får du ett kontaktnummer eller möjlighet att konfigurera tjänsten online.