Lifestyle® 535 serie III underhållningssystem

Försäljning från 2014 – 2015

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Det går inte att styra en annan enhet med Bose-fjärrkontrollen

Du kan programmera din universalfjärrkontroll från Bose för att styra en enhet från ett annat märke som är anslutet till ditt system, till exempel en TV, en kabelbox eller en Blu-ray-spelare. Om du inte kan hitta en kod för att styra eller styra en enhet helt kan du prova följande:

Kontrollera att Bose-systemets fjärrkontroll kan styra Bose-systemet.

Om fjärrkontrollen inte styr ditt system, se Fjärrstyrning är intermittent eller kontrollerar inte Bose-produkten.

Om du vill styra iPod-enheten med fjärrkontrollen använder du iPod-musikspelaren.

Uppspelningskommandon från fjärrkontrollen till din iPod styr iPod-musikspelaren. De styr inte en tredjepartsprogram/musikspelare.

Prova fjärrkontrollen som medföljde enheten som du försöker styra.

Kontrollera om enhetens ursprungliga fjärrkontroll kan styra den. Om den inte kan det kan det vara problem med enheten.

Kontrollera om det finns produktuppdateringar och installera dem.

Uppdatera fjärrkontrollens programvara.

Productupdates förvarar din system att arbeta hos dess mest bra. Mer information finns i Uppdatera produktens programvara eller fasta programvara.

Återställ fjärrkontrollen genom att ta ur batterierna i cirka 10 sekunder.

Öppna batterifacket på fjärrkontrollen och ta ut batterierna. Vänta några sekunder och sätt sedan i batterierna igen och försök igen.

Återställ kontrollkonsolen.

Återställning tillämpas för att åtgärda tillfälliga problem. Det är inte något som bör göras flera gånger. Mer information finns i återställa produkten.

Återställ den anslutna ljud- eller videoenheten.

Elektronik kan behöva återställas då och då – ungefär som att starta om en dator. Koppla bort strömmen från enheten i 30 sekunder och vänta sedan tills den startar.

Programmera om fjärrkontrollen.

Mer information finns i Programmera fjärrkontrollen.

Mata in fjärrkoden manuellt på nytt genom att utföra följande steg:

1. Öppna skärmen Systeminformation. Information om hur du öppnar den här skärmen finns i öppna skärmen Systeminformation.
  2. Hitta den enhet som du har problem med att kontrollera i listan och anteckna koden för fjärrkonfiguration.
  3. Stäng skärmen Systeminformation.
  4. Öppna menyn Unify.
  5. Gå till skärmen Manuell inmatning av fjärrkod. Mer information om manuell inmatning av fjärrkoder finns i Programmera fjärrkontrollen.
  6. Ange koden som du antecknade manuellt i steg 2. Du måste också känna till enhetens varumärke - den här informationen är inte tillgänglig på skärmen Systeminformation och måste hämtas från själva enheten.

Se till att enheten har rätt namn

Namnet som tilldelas en enhet påverkar vilka typer av kommandon som är tillgängliga. Vissa kabelboxar har till exempel inte specifika kommandon kopplade till sin fjärrkodsprofil. Om du behöver ytterligare fjärrkommandon (till exempel för att styra innehåll på begäran) kan du behöva byta namn på enheten som en DVR för att kommandona ska bli tillgängliga.

För TV-apparater med skärpa kontrollerar du om Direkttyp visas bredvid koden på menyn Systeminformation.

För vissa skarpa T Vcodes är i Rsignal att styra TV:n från systemkonsolen istället för fjärrkontrollen. På skärmen Systeminformation, se om Direkttyp evisas bredvid T Vcode. I så fall styr systemkonsolen (eller en ansluten IR-sändare) TV:n. Mer information finns i öppna skärmen Systeminformation.

Tips! Om konsolen är utom synhåll (dvs. I ett stängt skåp) ansluter du en IR-sändare för att säkerställa att IR-signalen når TV:n.

Kontrollera om enheten du försöker styra accepterar IR-kommandon.

Ditt Bos esystem styr enheter via IR (infraröd). Om enheten inte kan ta emot IR-kommandon kan Bose-systemet inte styra det. Även om hemmabioenheter vanligen styrs av IR finns det ett antal enheter som  är kontrollerade av RF (radiofrekvens) eller Bluetooth®. Dessutom har vissa enheter fjärrkontrollalternativ på menyn enhet där du kan välja hur du vill styra enheten (dvs. Via IR eller RF). Kontrollera om enheten du vill styra accepterar IRS-kommandon eller har relaterade menyinställningar.

Tips: Hitta den eremote som medföljde enheten. Jag fThere är en genomskinlig plastbit i den övre änden av fjärrkontrollen, det använder sannolikt IR. Om du däremot täcker den delen med handen och fjärrkontrollen fortfarande styr enheten kan den vara i RF- eller Bluetooth-läge.

Anslut den medföljande IR-sändaren och placera den på eller nära den enhet du vill styra.

Eftersom systemkonsolen – inte fjärrkontrollen – styr enheten kan konsolplaceringen förhindra att du styr enheten. Genom att placera en IR-sändare på enheten når du dock hela tiden fjärrkontrollens signal till enheten. Anslut sändaren till IR-sändare -uttaget på systemkonsolen. Placera sedan den plana sidan av IR-sändaren på eller nära fjärrsensorn för den eller de enheter som ska kontrolleras. (Tips: Fjärrsensorn på enheten är ofta en liten genomskinlig plast på enhetens framsida.)

Vissa enheters funktioner kan endast styras av enhetens fjärrkontroll.

Universalfjärrkontroller, som din Bose-fjärrkontroll, kan styra alla eller bara vissa funktioner hos de ondskefulla enheter som de kan programmeras för.  Vissa enhetsfunktioner kan bara nås med fjärrkontrollen som medföljde enheten.

Kontrollkonsolen kan behöva service.

Om de angivna stegen inte löser problemet kan det hända att kontrollkonsolen behöver service. Följ länken nedan för mer information om hur du utför service på kontrollkonsolen. Beroende på produkt och region får du ett kontaktnummer eller möjlighet att konfigurera tjänsten online.