Bose Solo 5-ljudsystem för tv

Försäljning från 2022 – 2023

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Det går inte att styra en annan enhet med Bose-fjärrkontrollen

Du kan programmera din universalfjärrkontroll från Bose för att styra en enhet från ett annat märke som är anslutet till ditt system, till exempel en TV, en kabelbox eller en Blu-ray-spelare. Om du inte kan hitta en kod för att styra eller styra en enhet helt kan du prova följande:

Kontrollera att Bose-systemets fjärrkontroll kan styra Bose-systemet.

Om fjärrkontrollen inte styr ditt system, se Fjärrstyrning är intermittent eller kontrollerar inte Bose-produkten.

Prova fjärrkontrollen som medföljde enheten som du försöker styra.

Kontrollera om enhetens ursprungliga fjärrkontroll kan styra den. Om den inte kan det kan det vara problem med enheten.

Återställ produkten.

Precis som att starta om en smartphone kan din produkt behöva återställas ibland för att rätta till mindre problem. Mer information finns i återställa produkten.

Återställ den anslutna ljud- eller videoenheten.

Elektronik kan behöva återställas då och då – ungefär som att starta om en dator. Koppla bort strömmen från enheten i 30 sekunder och vänta sedan tills den startar.

Prova att programmera om fjärrkontrollen.

Om en inställningsändring eller ett fel inträffade med fjärrkontrollen – eller om enheten du försöker styra har uppdaterats och nu kräver en annan kod – kan du försöka att programmera om fjärrkontrollen för att styra dina enheter. Mer information finns i Programmera fjärrkontrollen.

Återställ fjärrkontrollen till standardläget.

Du kan rensa koderna i fjärrkontrollen och återställa dem till det skick de är ute efter. Detta kan vara till hjälp om ett fel uppstod med fjärrkontrollen. Försök att programmera fjärrkontrollen igen när du har rensat den. Mer information finns i Rensa enheter som har programmerats i fjärrkontrollen och Programmera fjärrkontrollen.