Lifestyle® 135 system II

Försäljning från 2013 – 2014

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Lägga till och ta bort låtar från en spellista

Med spellistor kan du anpassa en kö med musik som ska spelas när spellistan väljs. Ta reda på hur du skapar en spellista eller tar bort spår från en befintlig spellista.

Hantera spellistor för Synology DiskStation:

Skapa en spellista

1.  I programmet Synology DiskStation klickar du på öppna Audio Station
    Tips! Om det inte visas hämtar du tilläggspaketet för Audio Station

DiskStation packages

2. Klicka på spellista till vänster

DiskStation playlists

3. I det övre fältet klickar du på skapa, nvälj spellista från menyn

DiskStation Create menu

4. Ange ett namn för playlissetoch markera Lägg till som delad spellistaoch klicka sedan på OK. Spellistan visas sedan i listan över spellistor

DiskStation naming playlist
    DiskStation playlists

Lägga till spår i en spellista

1.  I programmet Synology DiskStation klickar du på öppna Audio Station
    Tips! Om det inte visas hämtar du tilläggspaketet för Audio Station

DiskStation packages

2. Klicka på Bibliotek till vänster
  3. Till höger markerar du önskade låtar
  4. Högerklicka på markeringen, välj Spara till delad spellista, ett dKlicka på den spellista som du vill lägga till.

DiskStation playlist options menu
När SoundTouch-musikservern har synkroniserat om kan du hitta den nya spellistan eller lägga till spår genom att navigera till menyn > [NAS-enhetens namn] > musik > spellista > [namn på spellista].