Bose Portable Smart Speaker

Försäljning från 2019 – aktuell

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Alexa svarar, "den här enheten är tyvärr offline"

Det här felet uppstår vanligtvis om en produkt som du försöker kontrollera inte är ansluten till ditt nätverk eller om Amazon-kontot för Alexa Voice Assistant är kopplat till flera Bose-konton. Lös problemet genom att försöka med följande:

Prova att strömma en webbradiokanal eller musiktjänst för att bekräfta att produkten är ansluten till internet.

Produkten måste ha en aktiv Internetanslutning. Om det inte går att nå internettjänsterna läser du det går inte att ansluta till Wi-Fi-nätverket.

Försök att formulera röstbegäran på ett annat sätt.

Den Alexa burken tolkar flera variationer av kommandofraser och finnas odla alltid dess ordlista. Vissa fraser kanske inte känns igen. Om du vill avgöra om det är problemet kan du prova att formulera kommandot på ett annat sätt. För några vanliga kommandon eller sätt att fråga Alexa om hjälp med kommandon, se använda Amazon Alexa.

Använd typiska och vanliga namn för ditt system.

Alexa kan ha svårt med systemnamn som inte är typiska. Du kan till exempel namnge ett system i stället för John's Office eller ST30 Office. Alex ais troligare att inte hitta system med vanliga namn (dvs. Kontor, sovrum, vardagsrum, etc.) och mindre sannolikt att hitta system med mindre typiska rumsnamn (dvs. Johns kontor, Bedroom3, ST300 den, etc.). På samma sätt använder du typiskt avstånd i namn (dvs. Master sovrum istället för MasterBedroom). Information om hur du ändrar ett systemnamn finns i byta namn på ett system.

Återställ produkten.

Precis som att starta om en smartphone kan din produkt behöva återställas ibland för att rätta till mindre problem. Mer information finns i återställa produkten.

Kontrollera om Alexa-kontot redan är kopplat till ett annat Bose-konto.

Ett Amazon-konto kan bara länkas till ett Bose-konto åt gången. Om Amazon acconto tlinke dto ditt Bose-konto också är kopplat till ett annat Bose-konto kan du få problem med Alexa eller inte kunna lägga till Amazon-kontot till ditt Bose-konto.

Om du har skapat fler än ett Bose-konto – eller om du har delat ditt Amazon-konto med andra – kontrollerar du att du eller andra har andra Bose-konton och tar bort Amazon-kontot från andra Bose-konton än ditt huvudkonto.

Om du vill dela ett Amazon-konto med användare i nätverket (dvs. Familjemedlemmar med separata Bose-konton har delat Amazon-konto), har en användare lagt till Amazon-kontot och Bose-produkter till sitt Bose Music-konto. Dela sedan med dig av Bose-produkterna så att andra användare på nätverket kan använda dem. Mer information finns i slå på eller stänga av produktdelning.

I Alexa-appen avaktiverar och återaktiverar du Bose-skickligheten (inte för SoundTouch).

Om du vill hitta de aktiverade färdigheterna öppnar du Alexa-appen, väljer Meny, väljer kompetens & Spel och väljer sedan fliken dina färdigheter. Välj Bose-kompetens (inte för SoundTouch) för alternativet att avaktivera den och aktivera den igen på samma skärm.