Wave® SoundTouch®-musiksystem IV

Försäljning från 2015 – 2019

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ändringar av produktinställningarna behålls inte

Om produkten har en inställningsmeny eller fungerar med en Bose-app som kan justera inställningarna kan du prova följande om inställningarna ändras men inte återspeglas eller sparas av produkten:

Se till att Bose-appen är uppdaterad.

Om Bose-appen inte är den senaste versionen kan det saknas funktioner eller förbättringar. Gå till appbutiken på enheten, sök efter appen och välj den. Om det finns en uppdatering installerar du den.

Återställ produkten.

Precis som att starta om en smartphone kan din produkt behöva återställas ibland för att rätta till mindre problem. Mer information finns i återställa produkten.

Innan du kopplar ur systemet måste du se till att det har varit anslutet i minst 18 minuter.

Systemet har en kondensator som håller laddningen i 48 timmar efter att ha varit urkopplad. För att ladda kondensatorn helt måste systemet vara anslutet i 18 minuter. Kontrollera att inställningarna är lagrade genom att stänga av radion med strömknappen när de har ställts in. Undvik att stänga av strömmen till systemet via en påslagen uttag eller brytarkontrollerad förgreningsdosa

Din produkt kan behöva service.

Om de angivna stegen inte löser problemet kan produkten behöva service. Följ länken nedan för mer information om hur du utför service på produkten. Beroende på produkt och region får du ett kontaktnummer eller möjlighet att konfigurera tjänsten online.