Bose Home Speaker 300

Försäljning från 2019 – 2022

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ljusfältet är rött

Om ljusstapeln på högtalaren lyser med fast sken har ett fel uppstått. Lös problemet genom att försöka med följande:

Återställ produkten.

Precis som att starta om en smartphone kan din produkt behöva återställas ibland för att rätta till mindre problem. Mer information finns i återställa produkten.

Prova att sätta högtalaren i återställningsläge.

Om högtalaren inte svarar under eller efter en uppdatering kan högtalaren ställas i återställningsläge för att lösa problemet. Anvisningar finns i använda återställningsläge.

Försök installera uppdateringen manuellt.

Mer information finns i Uppdatera produktens programvara eller inbyggda programvara. Metoden med hjälp av en dator och USB-kabel är snabbast, men Direct IP och inbyggda installationsmetoder kan också användas. VIKTIGT: När du följer uppdateringsinstruktionerna hoppar du över steget om att sätta högtalaren i inställningsläge eftersom det här steget inte behövs när högtalaren är i återställningsläge. Om den metod som valts för att uppdatera högtalaren inte fungerar kan du försöka med ett (eller båda, om det behövs) återstående alternativ.

Din produkt kan behöva service.

Om de angivna stegen inte löser problemet kan produkten behöva service. Följ länken nedan för mer information om hur du utför service på produkten. Beroende på produkt och region får du ett kontaktnummer eller möjlighet att konfigurera tjänsten online.