Bose Home Speaker 300

Försäljning från 2019 – 2022

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Använda återställningsläge

Produkten har ett återställningsläge som kan hjälpa dig i de fall den inte svarar. Den här processen ska endast användas för att återställa funktionen hos en högtalare eller förstärkare som inte fungerar under eller omedelbart efter en uppdatering. Systeminställningarna kan gå förlorade under den här processen.

VIKTIGT! Den här processen ska inte användas om högtalaren precis har återställts till fabriksinställningarna. Om du återställer högtalaren till fabriksinställningarna tas alla lagrade Wi-Fi-nätverksautentiseringsuppgifter bort som  behövs för att återställningsläget ska slutföras.

Så här går du till återställningsläge:

1. Koppla från högtalaren och vänta i 30 sekunder
  2. Anslut högtalaren till elnätet igen
  3. När ljusstapeln tänds följer du stegen nedan inom tio sekunder:
    Tips! Växla inte snabbt knapptryckningar. Vänta en sekund mellan tryckningarna
    1. Tryck en gång på åtgärdsknappen på högtalaren
    2. Tryck en gång på knappen mikrofon av
    3. Tryck på åtgärdsknappen en andra gång
    4. Tryck på knappen mikrofon av en andra gång.

Saker att veta om denna process

• Ljusfältet blinkar grönt för att visa att högtalaren har gått in i återställningsläge. Högtalaren försöker sedan hämta och installera den senaste uppdateringen. Ljusfältet rullar vitt från vänster till höger när du hämtar och sedan från höger till vänster när du installerar. Detta kan ta flera minuter (ofta cirka 20 minuter). När ljusfältet stängs av slår du på högtalaren, öppnar Bose Music-appen och lägger till högtalaren i ditt konto
  • Om ljusfältet inte blinkar grönt efter att du tryckt på de fyra knapparna startar du om processen och fortsätter att trycka på knapparna åtgärd och mikrofon av i 30 sekunder
  • Om högtalaren inte tidigare har anslutits till Wi-Fi-nätverket följer du stegen ovan och försöker sedan ansluta till Wi-Fi med den alternativa metoden. Mer information finns i ansluta till ett Wi-Fi-nätverk
  • Om ett rött ljusfält visas behöver högtalaren service