Bose Home Speaker 300

Försäljning från 2019 – 2022

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Bose Music-appen fungerar inte med en enhet igång Android 5.1

Följ de här anvisningarna för att installera Bose Music-appen som är kompatibel med enheter som kör version 5.1 av Android-operativsystemet.

Avinstallera Bose Music-appen och installera version 3.4.5 från Bose.com.

1. Avinstallera Bose Music-appen som för närvarande är installerad på enheten. För att göra detta letar du upp appen i avsnittet program på menyn Inställningar och väljer Avinstallera.
  2. I avsnittet säkerhet på menyn Inställningar aktiverar du funktionen okända källor.
  3. Med enheten som kör Android OS 5.1 kan du hämta Bose Music-app version 3.4.5 som finns här på Bose.com.
  4. Välj öppna längst ned på skärmen när hämtningen är klar eller leta upp filen med namnet bosemusic-v3.4.5.apk i mappen Hämta.
  5. När Bose Music-appen har installerats öppnar du den och loggar in på ditt Bose Music-konto.
  6. Avsluta Bose Music-appen, återgå till avsnittet säkerhet på menyn Inställningar och inaktivera funktionen okända källor.