Bose Noise Cancelling Headphones 700 UC

Försäljning från 2020 – 2023

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Bose USB Link-knappen fungerar inte

Om du trycker på USB Link-knappen och den inte svarar eller utför funktionen som förväntat kan du prova följande:

Se till att du inte sitter i ett möte när du trycker på USB Link-knappen för alla funktioner

Bose USB Link svarar inte för att undvika att ett möte avbryts.

Återställ Bose USB Link

Koppla ur Bose USB Link i 30 sekunder och försök igen.

Anslut produkten till en annan USB-port.

Koppla bort produkten från USB-porten i oss och anslut den till en annan port. Prova att använda en port som finns någon annanstans på datorn och/eller kringgå USB-hubbar, eftersom problemet kan bero på gruppen med USB-uttag eller en annan enhet som är ansluten till den gruppen.

Din produkt kan behöva service.

Om de angivna stegen inte löser problemet kan produkten behöva service. Följ länken nedan för mer information om hur du utför service på produkten. Beroende på produkt och region får du ett kontaktnummer eller möjlighet att konfigurera tjänsten online.