Lifestyle® 535 serie III underhållningssystem

Försäljning från 2014 – 2015

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Det går inte att söka efter eller spela upp Spotify-poddsändningar

Om du inte kan spela upp eller hitta en Spotify-poddsändning när du söker eller surfar i Bose-appen bör du tänka på följande:

För poddsändningar som endast är tillgängliga i Spotify-appen kan du lyssna med Spotify Connect eller Bluetooth® (om du använder en SoundTouch-adapter med Bluetooth).

Vissa poddsändningar som är tillgängliga på Spotify är inte tillgängliga när du öppnar Spotify från en annan app, t.ex. Bose-appen. I så fall kan du spela upp poddsändningen i Spotify-appen . Använd någon av följande metoder för att lyssna på din Bose-produkt:
  • I Spotify-appen använder du Spotify Connect-funktionen för att strömma till din Bose-produkt
  • Om du har lagt till en SoundTouch-adapter med Bluetooth till produkten ansluter du till din Bose-produkt via Bluetooth på enheten som spelar Spotify