Bose Portable Smart Speaker

Försäljning från 2019 – aktuell

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ansluta en Bluetooth®-enhet med Bose-appen

Ta reda på hur du använder Bose-appen för att trådlöst para ihop produkten med en Bluetooth-enhet, till exempel en smartphone eller dator. På så sätt kan du styra ljudet du hör från produkten.

Du kan ansluta en Bluetooth®-enhet med Bose-appen eller knapparna på produkten.

Nedan visar vi hur du ansluter med Bose-appen. Om du vill ha hjälp med att ansluta utan appen kan du se ansluta en Bluetooth®-enhet.

Använd appen för att försätta produkten i ihopparningsläge.

Anslut en enhet med Bose Musi capp, du måste först lägga till din Bose smart högtalare till ditt Bose Musi caccount. Om du inte har gjort det ännu läser du Konfigurera produkten.

Så här växlar du till ihopparningsläge:

1. I Bose Music-appen trycker du på knappen Källa
    Tips! Om en annan produkt visas trycker du på ikonen My Bose icon I det övre vänstra hörnet väljer du önskad produkt och trycker sedan på knappen Källa
  2. Välj Bluetooth
  3. Tryck på Lägg till ny för att göra högtalaren tillgänglig för att ansluta till en Bluetooth-enhet.

Välj din produkt i enhetens Bluetooth®-meny.

Välj den enhet som du försöker ansluta.

Windows-dator

MacOS-dator

Chromebook

Smartphone, surfplatta eller annan enhet

Om du inte kan ansluta en Bluetooth®-enhet kan du prova våra felsökningsförslag.

Mer information finns i kan inte ansluta en Bluetooth®-enhet.