CineMate® 120 högtalarsystem för hemmabio

Försäljning från 2014 – 2015

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ansluta en Bluetooth®-enhet med Bose-appen

Ta reda på hur du använder Bose-appen för att trådlöst para ihop produkten med en Bluetooth-enhet, till exempel en smartphone eller dator. På så sätt kan du styra ljudet du hör från produkten.

Du kan ansluta en Bluetooth®-enhet med Bose-appen eller knapparna på produkten.

Nedan visar vi hur du ansluter med Bose-appen. Om du vill ha hjälp med att ansluta utan appen kan du se ansluta en Bluetooth®-enhet.

Använd appen för att försätta produkten i ihopparningsläge.

Anslut en enhet med SoundTouch-appen. Du måste först lägga till din SoundTouch-produkt till ditt SoundTouch-konto. Om du inte har gjort det ännu läser du Konfigurera produkten.

Så här växlar du till ihopparningsläge:

1. I SoundTouch-appen går du till Meny > Inställningar Högtalarinställningar, nvälj din produkt
  2.   På skärmen Högtalarinformation väljer du Bluetooth
  3. Välj Anslut ny enhet:  Skärmen klar att ansluta visas för att bekräfta

Välj din produkt i enhetens Bluetooth®-meny.

Välj den enhet som du försöker ansluta.

Windows-dator

MacOS-dator

Chromebook

Smartphone, surfplatta eller annan enhet

När appen är ansluten visas namnet på den anslutna enheten högst upp på skärmen.

När appen ansluter produkten till en Bluetooth®-enhet visas Bluetooth-ikonen följt av namnet på den anslutna enheten överst på skärmen.

Om du inte kan ansluta en Bluetooth®-enhet kan du prova våra felsökningsförslag.

Mer information finns i kan inte ansluta en Bluetooth®-enhet.