Bose Portable Smart Speaker

Försäljning från 2019 – aktuell

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Aktivera eller avaktivera inbyggd Chromecast

Om du använder Google Assistant som VPA (Virtual Personal Assistant) aktiveras Chromecast inbyggt automatiskt för dina Bose smarta högtalare och SoundBar. Om du använder Alexa som VPA eller om du inte använder någon röstassistent för att styra din Bose-smarta enhet kan du aktivera Chromecast inbyggt via följande steg.

Se till att Googles tjänster är tillgängliga i din region.

Chromecast-funktionen erbjuds endast i regioner där Google Assistant är tillgängligt. Mer information finns i tillgänglighet för röstassistenten efter land och språk.

Kontrollera att högtalarens programvara är uppdaterad.

Kontrollera programvaruversionen för Bose-högtalaren. Om den inte kör den senaste versionen uppdaterar du den. Mer information finns i Kontrollera programvaran eller versionen av den inbyggda programvaran och uppdatera produktens programvara eller inbyggda programvara.

Så här slår du på eller stänger av den inbyggda Chromecast-funktionen:

1. Tryck på ikonen Inställningar i Bose Music-appen icon i det övre högra hörnet.
    Tips! Om en annan produkt visas trycker du på ikonen My Bose icon i det övre vänstra hörnet väljer du önskad produkt.
  2. Välj Chromecast inbyggt.
    Settings menu for soundbars

3. Använd omkopplaren för Chromecast för att aktivera eller avaktivera funktionen. Chromecast aktiveras redan om Googles användarvillkor har godkänts.
    • När du aktiverar Chromecast visas ett meddelande med länkar till Googles användarvillkor och sekretesspolicy. Välj acceptera & Fortsätt att aktivera Chromecast för den här högtalaren.
      Google Terms of Service and Privacy Policy links Chromecast enabled
      Röstsändning aktiveras också när Chromecast är aktiverat. Om du vill stänga av Voice Cast måste du göra det i Google Assistant-appen.

• När du avaktiverar Chromecast visas ett meddelande som påminner användaren om att högtalaren fortfarande är länkad till Google Assistant-appen. Välj Fortsätt om du vill avsluta inaktivering av Chromecast för den här högtalaren.
      Google Assistant still linked message Chromecast disabled