Bose Portable Smart Speaker

Försäljning från 2019 – aktuell

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Använda Chromecast med Bose-högtalaren

När den inbyggda Chromecast-funktionen har aktiverats på Bose-högtalaren, den smarta Soundbar-enheten eller förstärkaren kan du börja strömma musik eller poddsändningar genom följande steg.

Kontrollera att den inbyggda Chromecast-funktionen är aktiverad för högtalaren.

I Bose Music-appen kontrollerar du att den inbyggda Chromecast-funktionen är aktiverad för den högtalare du vill använda. Mer information finns i Aktivera eller inaktivera Chromecast inbyggt. Om det finns flera högtalare i ditt Bose Music-konto måste funktionen aktiveras för varje högtalare. Den här funktionen är inte tillgänglig med Bose-hörlurar. Den är endast tillgänglig med nätverksanslutna högtalare som är kompatibla med Bose Music-appen.

Så här skickar du ljud till Bose-högtalaren med Chromecast:

1. Inom en musikstreamingtjänst med Cast-funktion (t.ex. YouTube Music Premium, Spotify, Pandora, TuneIn eller iHeartRadio), Tryck på ikonen Chromecast chromecast off icon.
    Om ikonen inte visas i appen kontrollerar du att enheten är i samma nätverk som högtalaren som spelas upp till. Annars stänger du och öppnar appen för musikströmning igen.
  2. I listan över Chromecast-aktiverade högtalare (och högtalargrupper) som finns i nätverket väljer du Bose smart-högtalare eller soundbar.
  3. Leta reda på den musik eller podcast som du vill lyssna på och tryck sedan på spela upp. Endast ljud kan spelas upp i Bose-högtalare. Videoinnehåll kan inte spelas upp.
När Chromecast-anslutningen har upprättats visas ikonen Chromecast ifylld chromecast on icon. Tryck på den här ikonen för att justera volymnivån för den anslutna högtalaren. Om du kastar till en högtalargrupp visas ett reglage för gruppvolymnivå. Tryck på ikonen expandera i slutet av volymfältet om du vill visa och justera volymnivåerna för högtalarna i gruppen.