Bose Portable Smart Speaker

Försäljning från 2019 – aktuell

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Strömlampan släcks inte

Om strömindikatorn på din talk inte fortsätter att lysa upp efter att du tryckt på strömbrytaren för att sätta den i vänteläge, prova följande.

Kontrollera om det finns några tillgängliga högtalaruppdateringar installerade.

Det här ljusbeteendet ändrades i version 10.0.22 av den inbyggda programvaran. När lampan har uppdaterats till den här versionen eller senare ska den dämpas i standbyläge.

Återställ produkten.

Precis som att starta om en smartphone kan din produkt behöva återställas ibland för att rätta till mindre problem. Mer information finns i återställa produkten.