Bose Home Speaker 300

Försäljning från 2019 – 2022

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ändra ljudkällor

Produkten har en ljudingång för anslutning av en annan enhet. Lär dig hur du slår på enhetens ingångar för att höra de olika ljudkällorna som du har anslutit.

Så här väljer du en ljudkälla:

Det finns några olika sätt att välja vad du vill lyssna på. Ta reda på hur du gör val med knapparna på produkten eller Bose Music-appen.

Använda knapparna på produkten

Tryck på knapparna Blueooth®, AUX eller Preset högst upp på produkten för att välja en källa.

Välja AUX-, Bluetooth- eller AirPlay-källan i Bose Music-appen

1. I Bose Music-appen trycker du på knappen Källa
    Tips!  Om en annan produkt visas trycker du på ikonen My Bose icon I det övre vänstra hörnet väljer du produkten och trycker sedan på knappen Källa

2. Välj önskad källa (AUX, Bluetooth eller AirPlay)

Välja en musiktjänst från Bose Music-appen

1. I Bose Music-appen trycker du på Music Note i nedre högra hörnet
    Tips!  Om en annan produkt visas trycker du på ikonen My Bose icon I det övre vänstra hörnet väljer du produkten och trycker sedan på ikonen Music Note

2. Under Bläddrasveper du åt vänster eller höger i musiktjänstfältet för att visa de musiktjänster du har lagt till i ditt Bose-konto
    Obs! TuneI nalways visas i musiktjänstfältet. Du behöver inte lägga till denna tjänst och den kan inte tas bort

3. Tryck på namnet på musiktjänsten för att söka eller bläddra i innehållet.