Bose Solo 5-ljudsystem för tv

Försäljning från 2022 – 2023

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ändra ljudkällor

Produkten har en ljudingång för anslutning av en annan enhet. Lär dig hur du slår på enhetens ingångar för att höra de olika ljudkällorna som du har anslutit.

Om du vill växla till en enhet som är ansluten till den analoga ingången håller du ned den blå knappen på fjärrkontrollen.

Din syste väljer automatiskt ljud baserat  på vilken ansluten enhet som spelas upp. Om flera enheter är anslutna och spelas upp prioriteras de efter anslutningstyp i följande ordning: Optisk, digital koaxial, analog.  Om till exempel en koax-ansluten devic eand en doptical-connecte ddevice spelar upp ljud hörs den optiska enheten. Dessutom skickar vissa enheter alltid signal från den digitala ljudutgången – även om de är avstängda. Detta kan hindra dig från att automatiskt välja den analoga ingången.

Så här aktiverar och stänger du av den analoga ingången:
  1. Håll den blå knappen intryckt på fjärrkontrollen
  2. Om du vill stänga av den analoga ingången och återgå till normal drift håller du den blå knappen intryckt igen.

Obs! För Solo 10 II krävs universalfjärrkontrollen för tillbehör