SoundDock® Portable digitalt musiksystem

Försäljning från 2007 – 2014

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ändra ljudkällor

Produkten har en ljudingång för anslutning av en annan enhet. Lär dig hur du slår på enhetens ingångar för att höra de olika ljudkällorna som du har anslutit.

Så här ansluter du en enhet till AUDIO IN-uttaget på baksidan av högtalaren:

Obs! Om du vill höra ljud från en ansluten enhet tar du bort den dockade iPod-/iPhone-enheten.
  1. Anslut enheten till 1 mm (8/3.5 tum) AUDIO IN -uttaget på högtalarens baksida
    (Tips! I fa-enheten som du vill ansluta har inte ett 3.5 mm ljuduttag, en adapter kan användas för att ansluta den)
  2. Om enheten har en volymkontroll ställer du in den på 90 %
  3. Tryck på valfri knapp (utom AV) på SoundDock-fjärrkontrollen
  4. Spela upp något på enheten