SoundTouch 10 trådlös högtalare

Försäljning från 2020 – 2023

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ändra ljudkällor

Produkten har en ljudingång för anslutning av en annan enhet. Lär dig hur du slår på enhetens ingångar för att höra de olika ljudkällorna som du har anslutit.

Ändra ljudkällor.

Så här lyssnar du på SoundTouch-förinställningar:
  • Använda systemknapparna/fjärrkontrollen: När förinställningarna har ställts in med appen trycker du på ett förinställt nummer på knappsatsen eller på fjärrkontrollen för att spela upp förinställningen. Information om hur du använder förinställningar finns i ställa in och använda förinställningar och favoritinnehåll.
  • Använda SoundTouch-appen: Tryck på en förinställning i listan med förinställningar för att spela upp den.
Så här lyssnar du på en Bluetooth® eller en enhet som är ansluten till AUX-ingången:
Tryck på Bluetooth/AUX-knappen. Den senast använda ingången (Bluetooth eller AUX) väljs med den första knapptryckningen. Tryck på igen för att välja den andra ingången.

Använd SoundTouch-appen.

1. Längst ned i appen trycker du på systemnamnet för att öppna systempanelen

App with system name

2. Under systemikonen och namnet väljer du önskad enhetskälla (Obs! Endast källor som är tillgängliga i systemet med visas, dvs. SoundTouch, Bluetooth®, AUX)

Source selections