SoundTouch® Portable system

Försäljning från 2013 – 2014

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ändra ljudkällor

Produkten har en ljudingång för anslutning av en annan enhet. Lär dig hur du slår på enhetens ingångar för att höra de olika ljudkällorna som du har anslutit.

Så här lyssnar du på SoundTouch-förinställningar:
Använda knapparna på systemet: När du har ställt in förinställningar med appen trycker du på ett förinställt nummer på knappsatsen eller på fjärrkontrollen för att spela upp det. Information om hur du använder förinställningar finns i ställa in och använda förinställningar och favoritinnehåll

Använda SoundTouch-mobilappen: Tryck på en förinställning i listan med förinställningar för att spela upp den

Så här lyssnar du på en AirPlay-ström:
  1. Starta ett musikprogram på AirPlay-enheten.
  2. Tryck eller klicka på AirPlay-ikonen på enheten icon Och välj det SoundTouch-systemnamn som tilldelats under installationen
    1. Om enheten är en AppleTV väljer du det systemnamn som finns i listan Högtalare i Inställningar > AirPlay (på) > Högtalare
  3. Starta musikuppspelningen från ett musikprogram.
Så här lyssnar du på AUX-källan:
På antingen systemet eller fjärrkontrollen trycker du på AUX -knappen för att växla till en ansluten källa.