Wave® SoundTouch®-musiksystem IV

Försäljning från 2015 – 2019

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ändra ljudkällor

Produkten har en ljudingång för anslutning av en annan enhet. Lär dig hur du slår på enhetens ingångar för att höra de olika ljudkällorna som du har anslutit.

Så här väljer du en ljudkälla:

På fjärrkontrollen trycker du på följande knappar för att välja den ljudkälla du vill höra:
  1. RADIO: Tryck på den här knappen för att växla mellan AM- och FM-radio
  2. CD: Tryck på den här knappen om du vill lyssna på en CD-skiva
  3. SoundTouch icon: Tryck på den här knappen om du vill höra SoundTouch-, Bluetooth® - eller AUX -ingångskällorna

Använd SoundTouch-appen.

1. Längst ned i appen trycker du på systemnamnet för att öppna systempanelen

System menu

2. Under systemikonen och namnet väljer du önskad enhetskälla (Obs! Endast källor som finns tillgängliga på SoundTouch-piedestalen (SoundTouch och Bluetooth®) finns tillgängliga.

Device source