Lifestyle® V20 hemmabiosystem

Försäljning från 2007 – 2010

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ingen bild från en ansluten videoenhet

Om en videoenhet (dvs. Kabelmottagare, Blu-ray-spelare, spelsystem osv.) som är ansluten till systemet visar inte någon bild på TV:n, försök med följande:

Kontrollera att TV:n är på och att rätt ingång är vald.

Vissa TV-apparater har en funktion där val av ingång kan stängas av eller döljas från skärmmenyn. Mer information om hur du ändrar TV-ingångar och aktiverar TV-ingångar finns i användarhandboken till TV:n.

Återställ den anslutna ljud- eller videoenheten.

Elektronik kan behöva återställas då och då – ungefär som att starta om en dator. Koppla bort strömmen från enheten i 30 sekunder och vänta sedan tills den startar.

Kontrollera om systemmenyn visas på TV:n.

Tryck på knappen System på fjärrkontrollen .  Om systemmenyn inte visas på TV:n kan du läsa Systemmenyn visas inte på TV-skärmen.

Kontrollera att rätt ljudingångskälla är vald.

Om flera audi -källor är tillgängliga eller anslutna kontrollerar du att rätt källa är vald.  till exempel är den ljudenhet som du vill höra ansluten till AUX-ingången, se till att vald inpu .

Återställ HDMI-anslutningen genom att återställa båda enheterna och de kablar som är anslutna mellan dem.

1. Stäng av Bose-systemet, källenheten och TV:n.
  2. Koppla bort Bose-systemet, källenheten och TV:n.
  3. Koppla bort två HDMI-kablar i båda ändar och sätt tillbaka dem som sitter fast ordentligt.
  4. Anslut källenheten,  T Voch Bose-systemet till elnätet igen.
  5. Slå på TV:n och källenheten.
  6. När TV:n och källenheten har startat sätter du på Bose-systemet.
Stegen kan lösa problem på grund av en rad olika orsaker. TV:n och källenheten kan lagra felaktig information som tas emot via HDMI-kabeln. Denna rese tProceduur ewil lclea rderas minne av dessa data.

I menyn på den anslutna enheten kan du prova att inaktivera HDMI-CEC.

CEC (Consumer Electronics Control) gör att enheter kan skicka kontrollinformation (t.ex. Ström, ingångsväxling, fjärrkontroll osv.) fram och tillbaka via HDMI. CEC-implementering och -funktioner kan variera mellan olika märken, vilket kan orsaka olika kontrollproblem. Försök att inaktivera CEC i menyn på den anslutna enheten och försök sedan igen. Beroende på märke kan CEC ha olika beteckningar på enhetsmenyn. Mer information finns i namn som används av olika märken för CEC.

Vilken enhet används?

Kabelbox

Dockad iPod

DVD- eller Blu-ray-spelare

DVR

Spelkonsol

Satellitbox

Video- eller DVD-recorder

Annan ansluten videoenhet