Lifestyle® V20 hemmabiosystem

Försäljning från 2007 – 2010

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ställa in ljudprioritet

Med inställningen för ljudprioritet kan du välja vilken typ av ljudanslutning som ska användas för den video du tittar på. Det är praktiskt om du får video från kabelboxen via en HDMI-kabel och ljud via en optisk kabel.

Ställa in ljudprioritet:

Obs! Den här inställningen är tillgänglig på system med konsolprogramvara 010200 eller senare. Mer information finns i Kontrollera programvara eller firmware-version.
  1. Tryck på knappen System på fjärrkontrollen.
    Tips! Om systemmenyn inte visas på TV:n kontrollerar du att rätt TV-ingång är vald.
  2. Bläddra till vänster om höger och välj Ljud.
  3. Bläddra ned till prioritet för DVD-ljud eller CBL-SAT-ljud.
    Tips! DVD- och CBL-SAT-alternativen kan ställas in oberoende när du ansluter via HDMI tillDVD - eller CBL-SAT -ingångarna på baksidan av systemkonsolen.
  4. Bläddra åt höger för att välja aktuell inställning.
  5. Bläddra uppåt eller nedåt för att välja en inställning:
    1. HDMI: Välj det här alternativet om ljud från den anslutna enheten skickas via en HDMI-kabel.
    2. Optisk/koax: Välj det här alternativet om ljud från den anslutna enheten skickas via en optisk eller digital koaxialkabel.
  6. Tryck på knappen Avsluta för att stänga menyn.