Lifestyle 525 Series II home entertainment system

Försäljning från 2013 – 2014

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Öppna skärmen Systeminformation

På skärmen Systeminformation finns information om systemet, t.ex. serienummer, programvaruversion, information om fjärrkontrollen och mycket mer. Den här informationen kan vara användbar när du registrerar eller får support för din produkt.

Följ dessa steg för att komma åt systeminformationen:

1. Sätt på TV:n.
  2. Välj den TV-videoingång som ansluter till systemet.
  3. På fjärrkontrollen trycker du på Källa och väljer en källa
  4. På kontrollkonsolen håller du SETUP intryckt tills skärmen Systeminformation visas
  5. På fjärrkontrollen trycker du på uppåtpilen för att gå till skärmen SoundTouch-information
  6. Om du vill stänga fönstret Systeminformation trycker du på SETUP igen
/ & gt;

Obs! Systemet tar cirka 5 sekunder att stänga skärmen Systeminformation och går automatiskt till källmenyn. Om programvaruversionen är 02.05.00 eller senare växlar du mellan huvudskärmen för konsolinformation och SoundTouch-skärmen genom att trycka på uppåt- eller nedåtpilen under den här perioden.
Instruktioner om hur du kontrollerar programvara finns i Kontrollera programvara eller version av fast programvara.

Så här hämtar du systeminformation via SoundTouch-appen:

1. I SoundTouch-appen väljer du menyikonen uppe till vänster

Menu button in upper-left

2. Välj Inställningar -> om

SoundTouch app menu  SoundTouch app settings menu

3. Välj önskat system för att visa systemets detaljer

SoundTouch app About menu  SoundTouch app Speaker Details