Bose Lifestyle SoundTouch 235 underhållningssystem

Försäljning från 2015 – 2016

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Rensa produktminnet från ihopparade Bluetooth®-enheter

Produkten kommer ihåg de senaste Bluetooth-enheterna som den var ansluten till så att den snabbt och automatiskt kan återansluta till dem. Om du tar bort det här enhetsminnet glömmer du bort alla enheter som du har kommit ihåg och kan starta en ny lista med enheter genom att ansluta dem som du vill komma ihåg.

Rensa systemminnet för tidigare anslutna Bluetooth®-enheter.

1. På Bose-fjärrkontrollen trycker du PÅ KÄLLKNAPPEN : På fjärrkontrollens display visas den senast använda källan.
  2. Använd upp - och nedknapparna för att markera Bluetoothoch tryck sedan på OK.
  3. Tryck på knappen mer .
  4. Tryck på nedåtpilen för att markera Rensa ihopparningslista.
  5. Tryck på OK: En fallande ton eis hör dto bekräfta att ihopparningslistan är klar.

Så här rensar du produktminnet för anslutna Bluetooth®-enheter med SoundTouch-appen:

1. Tryck på Inställningar i SoundTouch-appmenyn
    Tips! Öppna appmenyn genom att trycka på menyikonen i det övre vänstra hörnet
    SoundTouch app screen showing slide out menu

2. Välj Högtalarinställningaroch välj sedan önskat system
    SoundTouch app screen showing settings     SoundTouch app screen showing speakers screen

3. På skärmen Högtalarinformation väljer du Bluetooth
    SoundTouch app screen showing speaker details screen

4. Välj Rensa Bluetooth-enhetslista: Ett bekräftelsemeddelande visas en kort stund och systemet avger en ton
    SoundTouch app screen showing bluetooth screen