Lifestyle® 35 serie III DVD-underhållningssystem

Försäljning från 2006 – 2007

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Aktivera eller avaktivera ljud-/gruppkomprimering

Ljudkomprimering jämnar ut volymen som hörs genom systemet genom att sänka ljudet och höja nivån på det tystare ljudet. Detta är användbart om du ofta måste justera volymen medan du lyssnar på ljud i systemet – eller om ljudavsnitt med högre volym stör personer i närheten.

Så här ställer du in intervallkomprimering:

När funktionen är aktiverad tillämpas Range Compression på alla ljudkällor.  När systemet stängs av återgår Range Compressio ntill standardinställningen för att nå källan.
  1. Slå på systemet till DVD-, AUX-, TV-, CBL-SAT - eller VCR -källan
  2. Tryck på knappen Inställningar på fjärrkontrollen
  3. Bläddra ned till Range Compression (intervallkomprimering)
    Tips! Om det här alternativet inte visas måste ljudbearbetning ställas in på Användarjusterbar. Mer information finns i ändra inställningar för ljudbearbetningoch försök sedan igen
  4. Bläddra åt höger för att välja aktuell inställning
  5. Bläddra uppåt- eller nedåtpilen för att välja en inställning.