Lifestyle® SoundTouch® 135 underhållningssystem

Försäljning från 2015 – 2016

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ställa in digitalboxen för överskanning

Set-top Box Overscan är till hjälp om du upptäcker videoartefakter i kanten av bilden på TV:n. Om du aktiverar den här inställningen kan du minska eller eliminera problem i bildens kant.

Så här aktiverar eller avaktiverar du inställningen Överskanning:

Obs! Om du spelar upp 3D-innehåll visar den här inställningen inte tillgänglig och kan inte justeras.
  1. På fjärrkontrollen väljer du den videokälla du vill justera
  2. Tryck påknappen mer
    Tips! Om systemmenyn inte visas på TV:n måste du kontrollera att rätt TV-ingång har valts
  3. Bläddraåt höger till alternativoch tryck sedan på OK
  4. Bläddra uppåt eller nedåt och välj [Source] Overscan
  5. Bläddra till vänster om höger för att välja eller Av.
  6. Tryck på knappen Avsluta för att stänga menyn.