Bose Lifestyle SoundTouch 235 underhållningssystem

Försäljning från 2015 – 2016

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Systemet känner inte igen USB-minnet

Systemet kanske inte känner igen det anslutna USB-minnet. Prova följande:

Ta bort USB-nyckeln och sätt sedan i den igen.

USB-nyckeln kanske inte sitter som den ska i kontakten på kontrollkonsolen. Disconnect and firmly reseat the connector.

Återställ kontrollkonsolen.

Återställning tillämpas för att åtgärda tillfälliga problem. Det är inte något som bör göras flera gånger. Mer information finns i återställa produkten.

Försök med USB-porten på baksidan av konsolen.

Systemet har två USB-portar som kan användas för systemuppdateringar: En på framsidan och en på baksidan av systemkonsolen.  Om du inte kan uppdatera eusing en port kan du prova den andra.

Försök med en annan USB-enhet.

Om systemet har svårt att läsa information från just den här USB-enheten kan du prova med en annan enhet. (Tips: Om du har en tom enhet formaterar du den med FAT32 för bästa kompatibilitet. I Windows ansluter du enheten, högerklickar på den, väljer Formatera och väljer FAT32. I Mac OS öppnar du Diskverktyg, raderar enheten och väljer FAT32 medan du formaterar om.)

Kontrollkonsolen kan behöva service.

Om de angivna stegen inte löser problemet kan det hända att kontrollkonsolen behöver service. Följ länken nedan för mer information om hur du utför service på kontrollkonsolen. Beroende på produkt och region får du ett kontaktnummer eller möjlighet att konfigurera tjänsten online.