Lifestyle 550 home entertainment system

Försäljning från 2018 – 2021

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ändra och använda ljudinställningar

Ljudinställningar i systemet hjälper dig att optimera ljudet för det innehåll du spelar upp. Ta reda på vilka inställningar som är tillgängliga och tillämpliga på din konfiguration.

Så här väljer du en ljudinställning:

1. Tryck på KNAPPEN MER på fjärrkontrollen : Menyn visas på fjärrdisplayen
  2. Välj av-inställningar
  3. Välj av-inställningar för enhet
  4. Välj Ljud
  5. Välj en ljudinställning (Direct, Normal, Enhance dialog eller Night Mode)
  6. Vänta 10 sekunder på att sfor-menyn stängs automatiskt.