Lifestyle 525 Series II home entertainment system

Försäljning från 2013 – 2014

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Visa digitala foton

Bose-systemet kan visa fotofiler (endast .jpg- eller .jpeg-format) från en USB-lagringsenhet som är ansluten till USB-uttaget på konsolen. När du väljer USB-källan öppnas mappen och bildfilsnamnen högst upp i listan till vänster. När du väljer en mapp visas dess innehåll. Använd följande kontroller för att visa digitala foton.

Så här visar du foton på en ansluten USB-enhet med fjärrkontrollen:

Med hjälp av styrplattan:
Button Action
Upp en menypost (håll intryckt för att upprepa)
Håll ned ett menyalternativ (tryck och håll kvar för att upprepa)
Vänster eller MENY vid bläddring, föregående mapp
  Om du visar bildspelet avslutar du och återgår till att bläddra i mappar
Höger ned en mappnivå
OK om en mapp är markerad, ned en mappnivå
 Om en Fot ois är markerad kan du spela upp bildspel
Bläddra upp till nio objekt
Bläddra nedåt i nio objekt
AVSLUTA bildspelet och återgå till webbmapparna

På uppspelningsplattan:
Button Action
Spela upp bildspel av den markerade mappen
Pausa bildspel
Stoppa Avsluta bildspel och återgå till bläddringsmappar
Hoppa framåt Nästa bild
Hoppa bakåt i föregående bild