Lifestyle® 535 serie III underhållningssystem

Försäljning från 2014 – 2015

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Bluetooth®-enheten fungerar inte på avstånd

Om Bluetooth-anslutningen mellan produkten och en ansluten ljudenhet bara är tillförlitlig inom produktens räckvidd kan du försöka med följande:

Se till att produkten är inom 10 meter (33 fot) från Bluetooth®-enheten.

Bluetooth-räckvidden är cirka 33' (10 m). Detta område kan minskas av hinder (dvs. Väggar, dörrar, fickor, Bluetooth-enheter i närheten osv.). Prova att flytta enheten och produkten närmare varandra.

Prova att flytta Bluetooth®-enheten närmare produkten.

Bluetooth-räckvidden är ca 33' (10 m); räckvidden kan dock b ereduced b yinterference , lik ewalls, metall, dörr eller andra Bluetooth-enheter i området. Kontrollera om problemet är löst när Bluetooth-enheten och produkten är i närheten.

Starta om Bluetooth®-enheten.

Elektronik, som mobiltelefoner, surfplattor eller datorer , kan behöva återställas ibland för att korrigera mindre problem. Detta görs vanligtvis genom att stänga av enheten och sedan slå på den igen.

Återställ kontrollkonsolen och SoundTouch-adaptern.

Återställning tillämpas för att åtgärda tillfälliga problem. Det är inte något som bör göras flera gånger. Mer information finns i återställa produkten.