QuietComfort® 3 Acoustic Noise Cancelling®-hörlurar

Försäljning från 2006 – 2015

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ingen ström

Om produkten är ansluten till elnätet men inte verkar få ström kan du prova följande:

Kontrollera att batteriet är ordentligt anslutet.

Om batteriet inte är anslutet kommer det inte att driva headsetet på rätt sätt. Mer information finns i byta ut batteriet i produkten.

Kontrollera om batteriet är laddat.

Om det laddningsbara batteriet inte har tillräckligt med laddning kommer det inte att driva produkten. Mer information finns i Kontrollera återstående batteriladdning.

Din produkt kan behöva service.

Om de angivna stegen inte löser problemet kan produkten behöva service. Följ länken nedan för mer information om hur du utför service på produkten. Beroende på produkt och region får du ett kontaktnummer eller möjlighet att konfigurera tjänsten online.