CineMate® 120 högtalarsystem för hemmabio

Försäljning från 2014 – 2015

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Har du glömt lösenordet till det trådlösa nätverket

Om du inte känner till eller har glömt säkerhetsnyckeln för att ansluta till den trådlösa routern kan du försöka med följande:

I datorns nätverksinställningar kan du se om det finns ett alternativ för att visa lösenordet för Wi-Fi-nätverket.

Leta efter lösenordet i routerns dokumentation.

Den networ kpassword ma yb enoted i nthe route wners guide, setup guid eor en annan documen tsued b ydin Internet-leverantör.

Kontrollera om lösenordet för nätverket finns på baksidan eller undersidan av routern.

Routerns tillverkare kan ha skrivit ut ett standardlösenord på sin produktetikett. Om standardinställningarna för routern aldrig har ändrats bör det här lösenordet tillåta åtkomst till det trådlösa nätverket.

Kontakta den person som konfigurerade routern eller hemnätverket.

Den person som konfigurerar routern och/eller nätverket kan känna till nätverkslösenordet eller var den ska hittas. En annan medlem av hushållet kan också känna till denna information.

Kontakta internetleverantören.

Om den trådlösa routern ingick som en del av installationen av internettjänsten kontaktar du din tjänstleverantör för information om hur du skaffar lösenordet och/eller återställer standardlösenordet.