SoundTouch 300 soundbarhögtalare

Försäljning från 2016 – 2018

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Slå på eller stänga av Wi-Fi för produkten

Produktens Wi-Fi-funktion kan aktiveras och avaktiveras. Detta är användbart i situationer där begränsad systemfunktionalitet behövs (t.ex. om du bara planerar att använda extra ingång).

Så här slår du på eller stänger av Wi-Fi-funktionen:

1. Tryck på SoundTouch -knappen på fjärrkontrollen
  2. Tryck på och håll ned knappen 0 tills lamporna på Soundbar-enhetens framsida blinkar vitt
Holding 0 button on the remote followed bysoundbar lights blinking

Obs!
  1. Om du vill avaktivera Wi-Fi  måste du först vara ansluten till ett nätverk
  2. När Wi-Fi-lampan på Soundbar är avaktiverad tänds inte den
  3. Om strömmen till ditt system kopplas bort och ansluts igen återaktiveras Wi-Fi- och Bluetooth®-funktionerna automatiskt