SoundTouch® Stereo JC system

Försäljning från 2014 – 2014

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Slå på eller stänga av Wi-Fi för produkten

Produktens Wi-Fi-funktion kan aktiveras och avaktiveras. Detta är användbart i situationer där begränsad systemfunktionalitet behövs (t.ex. om du bara planerar att använda extra ingång).

Så här aktiverar eller avaktiverar du Wi-Fi-funktioner:

Inaktivera det trådlösa nätet

På baksidan av SoundTouch-adaptern håller du kontrollknappen intryckt i cirka 10 sekunder tills Wi-Fi-lampan på baksidan av adaptern släcks.

Återaktivera Wi-Fi

På baksidan av SoundTouch-adaptern trycker du på kontrollknappen och väntar sedan medan adaptern återansluts till nätverket.