Använda röstassistenten Amazon Alexa med Boses smarta produkter

Med Alexa kan du styra produkten med hjälp av rösten. Du kan när som helst aktivera röststyrning av produkten med hjälp av Bose Music-appen.

Obs! Amazon Alexa finns inte på alla språk eller i alla länder.

Lägga till Alexa till produkten:

Om du har flera produkter i ditt hushåll rekommenderar vi att du lägger till samma Alexa-konto för varje produkt för att få en enhetlig upplevelse i hela hemmet.

Tryck på Min Bose-ikonen i det övre vänstra hörnet i Bose Music-appen

Välj den produkt som du vill lägga till Alexa för

Tryck på produktbilden i det nedre högra hörnet

Tryck på Inställningar > Röstassistent och välj Alexa

Följ instruktionerna i appen för att länka ditt Amazon-konto

Prata med Alexa

Väck din produkt genom att säga ”Alexa” eller trycka på åtgärdsknappen ○ på produkten, och ge sedan ett kommando. Till exempel:

• Alexa, spela funk
  • Alexa, ställ in volymen på 40 (eller ett tal mellan 0 och 100)
  • Alexa, nästa låt
  • Alexa, ställ timern på 5 minuter
  • Alexa, vad blir det för väder?

Om du har flera produkter kan du styra en av dem genom att säga namnet du gett produkten i Bose Music-appen. Om du till exempel har kallat produkten ”köket” säger du ”Alexa, spela funk i köket”.

Obs! Alexa kan bara spela musiktjänster (dvs. Pandora eller Deezer) som är länkade till ditt Amazon-konto. Öppna Alexa-appen, gå till Meny > Inställningar > Musik och media och lägg till de musiktjänster du vill använda. När tjänsterna har lagts till kan du be Alexa spela de tjänsterna.