Använda Amazon Alexa

Du kan prata med Amazon Alexa via hörlurarna. Du kan be Alexa spela musik, läsa upp nyheterna, kolla vädret, styra smarta enheter hemma och mer. Alexa finns i molnet och blir hela tiden smartare, med nya funktioner som automatiskt dyker upp på din enhet. Det är lätt att använda Alexa i hörlurarna – tryck på knappen och ställ en fråga, så svarar Alexa omedelbart.

Obs! Amazon Alexa finns inte på alla språk eller i alla länder.

Anslut hörlurarna till din mobila enhet.

Öppna eller hämta Amazon Alexa-appen på din mobila enhet och följ anvisningarna i appen

Använda Amazon Alexa

Om du vill använda Alexa trycker du in och släpper upp åtgärdsknappen.

Testa det härExempel på vad du kan säga
Prata med Alexa”Vad blir det för väder?”
Spela upp ljud

”Spela dansmusik.”

Obs! Amazon Music är inställd som standardtjänst för musikuppspelning. Du kan ändra vilken musiktjänst som är inställd som standard i Alexa-appen.

Spela upp ljud från en särskild musiktjänst"Spela NPR i TuneIn.”
Upptäck nya funktioner"Har du några nya funktioner?"
Stäng av AlexaNär Alexa pratar trycker du in och släpper upp åtgärdsknappen, och säger därefter ”Stopp”.