Trådlös SoundTouch® serie II-adapter

Försäljning från 2015 – 2017

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).
Wi-Fi®
Installation
Streamad musik
Ljud
Ström
Felkoder

Om produkten inte kan ansluta till den trådlösa routern för Internet-åtkomst:

Om produkten kan ansluta till nätverket men inte kan få en stark signal eller slumpmässigt koppla bort från den trådlösa routern kan du försöka med följande:

Den trådlösa Bose-produkten har ett internt Wi-Fi-nätverk som används för systeminstallationsprogrammet. Om det här nätverket inte kan anslutas eller hittas av enheten som används för att konfigurera produkten kan du försöka med följande:

Om produkten inte kan ansluta till den trådlösa routern för Internet-åtkomst:

Den trådlösa Bose-produkten har ett internt Wi-Fi-nätverk som används för systeminstallationsprogrammet. Om det här nätverket inte kan anslutas eller hittas av enheten som används för att konfigurera produkten kan du försöka med följande:

Relaterade felkoder: c3-sc1005, 1321
Om du försöker få åtkomst till en musiktjänst men innehåll från den tjänsten inte är tillgängligt eller inte kan spelas upp kan du försöka med följande:

Relaterade felkoder: 1018, 1616, 3511
Musiktjänster har ofta en gräns för hoppa över som begränsar antalet eller spåren som du kan hoppa över. Om en musiktjänst visar ett meddelande om att din gräns för hoppa över har uppnåtts har du nått det högsta tillåtna antalet överhoppade låtar. Om det här meddelandet visas oväntat kan du försöka med följande:

Om du upplever distorsion, knastrande, statiskt, brus eller oväntat dålig ljudkvalitet från produkten:

Om produkten verkar vara korrekt konfigurerad men inte ger ljud kan du prova följande:

Om produkten verkar få ström men inte slås på som förväntat:

Relaterade felkoder: 1018, 1616, 3511
Musiktjänster har ofta en gräns för hoppa över som begränsar antalet eller spåren som du kan hoppa över. Om en musiktjänst visar ett meddelande om att din gräns för hoppa över har uppnåtts har du nått det högsta tillåtna antalet överhoppade låtar. Om det här meddelandet visas oväntat kan du försöka med följande: