NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.
Butiker Kundvagn

Förfalskade produkter

Det enda du kan göra för att försäkra dig om att produkten du köper är en äkta Bose-produkt är att handla direkt från Bose eller via en auktoriserad Bose-återförsäljare. Bose-produkter som köps av konsumenter direkt från Bose eller en auktoriserad återförsäljare, oavsett om de köps online eller i en fysisk butik, är äkta och omfattas av den begränsade garantin från Bose.

Det kan vara riskabelt att handla från återförsäljare som inte är auktoriserade. Den begränsade garantin från Bose täcker endast produkter som har köpts direkt från en auktoriserad återförsäljare. Dessutom kan produkter som köpts från obehöriga återförsäljare vara förfalskade eller stulna. Om du försöker sälja sådana produkter kan du bli föremål för betydande civilrättsligt ansvar och/eller straffrättsliga påföljder.

Vad du ska se upp för och hur du ska agera

Det finns många piratkopierade produkter på marknaden. Bose är medvetna om att det sker försäljning av piratkopior av de flesta typer av hörlurar och bärbara ljudprodukter från Bose, inklusive Bose Frames, Bose Sport Earbuds, QuietComfort Earbuds II, QuietComfort Earbuds, QuietComfort 45-,  35 II-, 35-, 25-, 20/20i-, 3- och 15-hörlurar, samt QuietControl 30-, SoundLink-, SoundSport- (alla typer), SoundWear Companion-, Sleepbuds-, SoundTrue-, SoundTrue Ultra-, FreeStyle-, IE2-, MIE2/MIE2i-, SIE2/SIE2i-, OE2/OE2i-, AE2/AE2i- och Bluetooth®-hörlurar. Det görs även ofta förfalskningar av trådlösa högtalare, inklusive SoundLink III, II, Mini, Color, Micro, Revolve, Revolve II, Revolve+, Revolve+ II, and Flex. Den här typen av produkter säljs vanligen till ett lägre pris än hos Bose och auktoriserade Bose-återförsäljare, men priserna är inte så låga att kunden har anledning att misstänka att det rör sig om förfalskningar.

I många fall är de förfalskade produkterna och deras förpackningar väldigt lika de äkta Bose-produkterna till utseendet, men de uppfyller inte de höga prestandastandarder som äkta Bose-produkter har. Förfalskarna arbetar hårt för att få sina produkter att se ut som äkta Bose-produkter. Förpackningarna innehåller garantiregistreringskort och produkterna förses med serienummer, som till formen påminner om riktiga Bose-serienummer, allt för att de ska verka äkta. Det är extremt svårt att se skillnad på förfalskade och äkta produkter.

Vi ser även ofta förfalskade äkta trådlösa in-ear-hörlurar som har BOSE-logotypen, men som inte liknar någon produkt som tillverkas av Bose. Bose gör inga hörlursmodeller som innehåller bokstäverna ”TWS.” De enda modellerna av äkta trådlösa in-ear-hörlurar från Bose är Bose Sport Earbuds, Bose QuietComfort Earbuds II och Bose QuietComfort Earbuds samt trådlösa Bose SoundSport Free-hörlurar.

Om du misstänker att du kan ha köpt en förfalskad Bose-produkt ber vi dig att skicka in vårt Report Counterfeits-formulär  så att vi kan hjälpa dig att avgöra om det rör sig om en produktförfalskning eller inte.

Tre sätt att undvika bedrägeri

Köp direkt från Bose. Bose.com är Bose Corporations officiella webbplats för boende i USA och dess territorier, och du hittar lokala webbplatser för andra länder på Bose Worldwide. Om du vill köpa en produkt nu kan du vara säker på att du får en äkta Bose-produkt.

Håll utkik efter det officiella Bose Authorized Dealer-märket som finns på vissa återförsäljares webbplatser.*

Bose Authorized Dealer-märke

Kontakta oss om du undrar om en återförsäljare är auktoriserad. Om du bor i USA kan du ringa 1-800-999-2673 eller skicka ett e-postmeddelande till support@bose.com. Om du bor utanför USA kan du gå till Bose Worldwide om du vill ha kontaktuppgifter för ditt land. En representant för Bose kontrollerar namnet på den återförsäljare eller webbplats som du vill handla från och meddelar dig om återförsäljaren har auktoriserats av Bose.

Bose Corporation
Framingham, Massachusetts, USA

* Det är inte alla Bose-auktoriserade återförsäljare som använder märket.