NU FINNS NYA PRODUKTER! TITTA PÅ DEM.
Butiker Kundvagn

Partnerskaps- och licensieringsmöjligheter

Partnerskap kan vara kraftfulla. Läs mer om våra licensieringsmöjligheter, våra befintliga partners, och hur du kan bli en.

Gå med i bandet

Varför partnerskap med Bose?

Erbjud dina kunder överlägsna ljudupplevelser genom att ta hjälp av Boses välrenommerade teknik och varumärke. Bose har ägnat decennier åt att främja forskning inom ljudteknik- och innovation.

Tekniklicensering och ingrediensvarumärken

Sound by Bose
Powered by Bose

Teknisk innovation inom ljud är vår grund. Det är invävt i vårt DNA och har legat bakom varje produkt och banbrytande upptäckt sedan Dr. Amar Bose grundade företaget 1964. Var en del av framtiden för ljudkvalitet med egenutvecklade ingredienstekniker som är ägnade åt överlägset ljud. Sound by Bose är varumärket som ligger till grund för vår teknik, en kvalitetsstämpel för överlägsen ljudkvalitet och prestanda. Powered by Bose fungerar som en språngbräda för att utvidga vår räckvidd på marknaden för hörsel och hälsa.

Våra partners

moto buds+ med Sound by Bose

Motorola har lanserat moto buds+ med Sound by Bose för en öronsnäcka där samarbete möter innovation. Dessa snäckor har fininställts av Boses ingenjörer för att ge en förstklassig ljudupplevelse till kunden, däribland aktiv brusreducering och justerbar EQ.

Motorolas moto buds+ med Sound by Bose och deras laddningsfodral

Lexie hörapparater Powered by Bose

Lexies individanpassning i världsklass och Boses överlägsna ljudteknik samverkar för att erbjuda prisvärda hörapparater som ingjuter förtroende i miljoner användare med lindrig till måttlig hörselnedsättning. Lexie hörapparater Powered by Bose ger överlägset ljud och lämpar sig för en ljudupplevelse som är unikt individanpassad efter kunden.

Lexie B2 Plus självmonterade OTC-hörapparater i deras fodral bredvid produktens förpackning

Fördelar med vårt partnerskap

Ledande teknik
Dra nytta av vår banbrytande teknik och satsningar på innovation för att förbättra din befintliga och framtida marknadsställning.

Varumärkesvärde
Samarbeta med ett starkt varumärke som kännetecknas av sin marknadsnärvaro, erfarenhet inom innovation och kundlojalitet.

Produktexpansion
Utforma heltäckande och konkurrenskraftiga produktstrategier för att främja hållbar tillväxt.

Särskilt stöd
Tillgång till ett särskilt team på Bose som är specialiserat inom marknadsföring, teknik och licensering.

Strömlinjeformad process
Ta del av tydliga varumärkesriktlinjer, gemensamma marknadsföringsinsatser, och effektivt godkännande av tillgångar.

Intresserad av att samarbeta med oss? Det låter bra.

Vi erbjuder en rad olika möjligheter för samarbete och för att satsa på innovation, oavsett om du är en företagsledare eller en tekniker.