90 dagars riskfri provperiod, 2 års garanti och kostnadsfri standardleverans för beställningar över 450 SEK

Bose och hållbarhet

Ett meddelande från vår ordförande och operativa chef

Jim Scammon, ordförande och operativ chef

”Efter det senaste årets påfrestningar har vi bara blivit starkare och mer motståndskraftiga. Vi ställdes inför många utmaningar som gav oss en djupare förståelse för varandra, vårt samhälle och planeten som vi bor på.”

Jim Scammon

Ordförande och operativ chef

Vårt svar på covid-19

Under covid-19-pandemin har säkerheten och välmåendet hos våra anställda samt deras familjer varit vår högsta prioritet. Samtidigt som vi tog avgörande steg för att skydda och stödja våra medarbetare har de arbetat outtröttligt för att säkerställa kontinuiteten i vår globala verksamhet och stödja covid-19-åtgärder i samhället. Framgången som dessa ansträngningar har medfört är ett bevis på uthålligheten och motståndskraften hos verksamheten och våra anställda.

Vårt förhållningssätt till hållbarhet

Vi anser att hållbarhetsarbetet ska vara en del av företagets och medarbetarnas dagliga arbete, och att det ska vara en självklar del av vårt tankesätt och av företagets verksamhet.

Omslag till Bose hållbarhetsrapport 2021

Hållbarhetsrapporter

2021 års hållbarhetsrapport beskriver våra mest inflytelserika hållbarhetsinitiativ under de senaste två åren. Läs gärna våra aktuella och tidigare publikationer för att lära dig mer om de framsteg vi gör.

Ansvarsfull distributionskedja

Att bygga och leverera Bose-produkter till marknaden kräver ett globalt system av leverantörer, kontraktstillverkare och distributörer. Vi vill försäkra oss om att våra värderingar sträcker sig till de mest avlägsna kontaktpunkterna i leveranskedjan, så att vi kan göra affärer på ett etiskt och ansvarsfullt sätt med integritet. Därför övervakar vi kontinuerligt våra leverantörer för att se till att de uppfyller våra standarder för miljö, reglering och socialt ansvar.

Arbete för förnybar energi

År 2018 installerades en 1,7 MW-solpanel på vårt huvudkontor i Framingham, Massachusetts. Systemet förser elnätet med tillräckligt mycket elektricitet för att driva en ansenlig del av vårt Framingham-campus, vilket hjälper Massachusetts att uppnå målen för förnybar energi.