Fri frakt på beställningar över SEK 999.
 

Varor i varukorgen

Din kundvagn är tom

Vilka betalningsmetoder kan jag använda?

För att göra det enkelt för dig erbjuder vi ett brett urval av betalningsalternativ på Bose.se.

Kredit-/betalkort
Summan godkänns och reserveras av banken när du gör betalningen. Summan dras från kontot när beställningen skickas.

Obs! Godkända och reserverade belopp kan inte användas till andra köp. Om du annullerar en beställning annulleras själva reservationen av beställningsbeloppet enligt villkoren hos banken/betalningsleverantören.

Ring eller skicka e-post till oss om du vill ha information om andra betalningsmetoder.

PAYPAL
PayPal är ett mycket säkert och enkelt betalningssätt. Du kan betala med ditt kreditkort eller via ditt bankkonto utan att ange ditt kort- eller kontonummer. Anslut ditt kreditkort eller ditt bankkonto till ditt PayPal-konto så behöver du inte ange ditt kortnummer eller din adress när du betalar. Du loggar smidigt in och ut i PayPal med några få klick.

Hur skyddas min information på bose.se?

Vi använder flera olika åtgärder för att hålla din personliga information skyddad online. Läs mer om våra säkerhetsåtgärder genom att besöka Onlinesäkerhet.

Hur ser Bose returpolicy ut?

Prova BOSE®-produkten utan åtagande. Vi är så säkra på att du kommer att bli nöjd med det att vi ger dig 30 dagar att ta reda på om det känns rätt för dig. Om du känner att det inte är rätt produkt för dig är det bara att ringa oss för att ordna en retur direkt till Bose inom 30 dagar. Vi hämtar produkten direkt från din hemadress – på vår bekostnad – och du får tillbaka hela beloppet.