NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.

VIKTIG SÄKERHETSINFORMATION

Återkallelse av vissa Bose-basmoduler

Bose återkallar frivilligt basmoduler tillverkade före den 1 april 2006 som såldes med vissa Acoustimass-, Lifestyle- och Companion-hemmabiosystem. Under vissa förhållanden kan elektriska komponenter i basmodulen gå sönder och orsaka brandrisk. 

Följ stegen nedan för att avgöra om din basmodul berörs. Om din basmodul omfattas av återkallelsen ska du sluta använda den och koppla bort den från eluttaget omedelbart.

STEG 1

Hitta din basmodul. Nedan finns två bilder på basmodulerna som omfattas av återkallelsen. Basmodulen kan vara antingen svart eller vit.

Basmodul version 1

Basmodulen LS25_II

Basmodul version 2

Basmodulen AM15_II

STEG 2

Koppla bort basmodulen från eluttaget. Vrid basmodulen så att du kan se etiketten. Hitta produktnamnet och serienumret på etiketten. Produktnamnet finns överst på etiketten bredvid Bose-logotypen. Serienumret beskrivs som ”SER. NO.” eller ”SERIAL NUMBER”. Se exempel nedan. Etiketten kan se något annorlunda ut än de här bilderna.

Basmodul version 1

Etiketten sitter längst ned på basmodulen. Se till att ta en bild eller skriva ned ditt produktnamn och serienummer för enkel åtkomst när det behövs.

Acoustimass 5 Series iii Huvudhögtalarsystem – etikett

Basmodul version 2

Etiketten sitter på basmodulens baksidaSe till att ta en bild eller skriva ned produktnamnet och serienumret för enkel åtkomst när det behövs.

Acoustimass 10 iii Hemunderhållningssystem – etikett

STEG 3

Om produktnamnet är ”ACOUSTIMASS 6 III HEMUNDERHÅLLNINGSSYSTEM” eller ”ACOUSTIMASS 15 II HEMUNDERHÅLLNINGSSYSTEM” går du till steg 4 nedan för att se om din basmodul omfattas av återkallelsen. Om produktnamnet är något annat öppnar du produktlistan via knappen nedan och letar upp produktnamnet från etiketten i produktlistan.

Om produktlistan visar att basmodulen omfattas av återkallelsen går du till steg 5 nedan för instruktioner om hur du returnerar den.

STEG 4

Om produktnamnet är ”ACOUSTIMASS 6 III HEMUNDERHÅLLNINGSSYSTEM” eller ”ACOUSTIMASS 15 II HEMUNDERHÅLLNINGSSYSTEM” tittar du på serienumret på basmodulen (se var du hittar serienumret i steg 2 ovan).

Leta upp de åttonde till elfte siffrorna i serienumret (inringat i bilden nedan).

  • Om de åttonde till elfte siffrorna är mellan 2090 och 609 omfattas produkten av återkallelsen. Gå till steg 5 nedan för instruktioner om hur du returnerar den.
  • Om de åttonde till elfte siffrorna inte är ett nummer mellan 2090 och 6091 omfattas din produkt inte av den här återkallelsen.
Acoustimass 6 iii Hemunderhållningssystem – etikett

STEG 5

Om du genom att ha följt stegen ovan har konstaterat att basmodulen omfattas av återkallelsen ska du sluta använda den omedelbart, och inte koppla in eller ansluta den till elnätet igen.

Kontakta Bose direkt med hjälp av kontaktuppgifterna nedan för instruktioner om hur du returnerar basmodulen. Ha ditt serienummer till hands så att en av Boses kundtjänstmedarbetare kan hjälpa dig. 

Kontakta oss

+ 46200889636

Inhemska telefonavgifter tillkommer.

Måndag – Fredag
09:00 - 18:00