Gratis frakt och gratis retur
 

Justera basen

Du kan justera högtalarens basnivå med Bose Connect-appen:

När appen har installerats och högtalaren är ansluten till enheten trycker du på kugghjulsikonen (Inställningar) i skärmens övre högra hörn.

Välj Bas på inställningsmenyn.

Bläddra åt vänster eller höger med ratten under siffran för att justera basen. Basen kan justeras till mellan 0 för högsta nivå (standard) till -8 för lägsta nivå.

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback