Använda volymkontrollen Tryck och vrid

Du kan justera volymen genom att använda volymkontrollen Tryck och vrid eller genom att använda volymkontrollerna på din mobila enhet.

Så här använder du volymkontrollen Tryck och vrid:

• Se till att programvaran till Frames är uppdaterad
  • Kontrollera att volymkontrollfunktionen Tryck och vrid är aktiverad i Bose Connect-appen. Du kommer åt det här alternativet från menyn Inställningar

Om du vill höja volymen håller du knappen på dina Frames intryckt medan du vrider huvudet åt höger. Ställ in volymen genom att släppa knappen.

Ett par Frames med knappen markerad som visar rörelseriktningen åt höger för att höja volymen

Du hör en ton när volymen når den högsta nivån.

Sänk volymen genom att hålla knappen intryckt samtidigt som du vrider på huvudet åt vänster. Ställ in volymen genom att släppa knappen.

Ett par Frames med knappen markerad som visar rörelseriktningen åt vänster för att minska volymen

Du hör en ton när volymen når den lägsta nivån.

Obs! Vrid huvudet långsamt om du vill justera volymen med större intervall.