Gratis frakt och gratis retur
 

Ljud-/videosynkronisering

Vi har nyligen hört av kunder som upplever vissa ljudfördröjningar när de tittar på videoklipp. När man använder trådlösa hörlurar brukar viss ljud-/videofördröjning förekomma, men den feedback vi har fått visar på att produkten inte beter sig riktigt som förväntat.

Vi har därför tagit fram en kostnadsfri programvaruuppdatering för SoundSport Free som förbättrar ljud-/videosynkroniseringen i de flesta fall. Du kan hämta den nya uppdateringen trådlöst i Bose Connect-appen eller genom att gå till btu.bose.com på din dator. Vi rekommenderar uppdateringen särskilt för dig som har en Bluetooth-enhet som stöder Audio Video Distribution Transport Protocol (AVDTP) version 1.3 eller senare. Vi vet att Apples iPhone- och iPad-enheter använder AVDTP-protokollet och vi kommer fortsättningsvis att utvärdera andra populära Bluetooth-enheter. Ljud-/videosynkroniseringen kan också variera beroende på vilken app du använder, t.ex. Netflix eller YouTube. Vi rekommenderar även att du uppdaterar dina mobilappar, Bluetooth-enheter och Bose-hörlurar med senast tillgängliga programvaruuppdateringar.

Om du har frågor eller funderingar kan du gå till global.bose.com och kontakta oss i din region, eller följa oss på Twitter @BoseService.

Var det här till hjälp?

Skicka

Tack för att du skickat in dina kommentarer.