KAN SKICKAS UT INOM 1-2 ARBETSDAGAR MED EN 90 DAGARS RISKFRI PROVPERIOD OCH GRATIS STANDARDLEVERANS FÖR BESTÄLLNINGAR PÅ 450 KR ELLER MER

Ljud-/videosynkronisering

Vi har nyligen hört av kunder som upplever vissa ljudfördröjningar när de tittar på videoklipp. När man använder trådlösa hörlurar brukar viss ljud-/videofördröjning förekomma, men den feedback vi har fått visar på att produkten inte beter sig riktigt som förväntat.

Vi har därför tagit fram en kostnadsfri programvaruuppdatering för SoundSport Free som förbättrar ljud-/videosynkroniseringen i de flesta fall. Du kan hämta den nya uppdateringen trådlöst i Bose Connect-appen eller genom att gå till btu.bose.com på din dator. Vi rekommenderar uppdateringen särskilt för dig som har en Bluetooth-enhet som stöder Audio Video Distribution Transport Protocol (AVDTP) version 1.3 eller senare. Vi vet att Apples iPhone- och iPad-enheter använder AVDTP-protokollet och vi kommer fortsättningsvis att utvärdera andra populära Bluetooth-enheter. Ljud-/videosynkroniseringen kan också variera beroende på vilken app du använder, t.ex. Netflix eller YouTube. Vi rekommenderar även att du uppdaterar dina mobilappar, Bluetooth-enheter och Bose-hörlurar med senast tillgängliga programvaruuppdateringar.

Om du har frågor eller funderingar kan du gå till global.bose.com och kontakta oss i din region, eller följa oss på Twitter @BoseService.

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback